Designed by Veethemes.com

Idei pentru rochii de nunta

Rochii de nunta
Rochii de nunta

Cele mai cautate rochii de nunta si aici nu ma refer la rochia de mireasa ci la rochiile purtate de invitate la nunta sunt rochiile de nunta ieftine avand in vedere ca o rochie pentru un asemenea eveniment are un pret care incepe de la cateva sute de lei si poate ajunge lejer la cateva mii de lei pentru o rochie sofisticata pentru o nasa.

Cand vine vorba de rochii de nunta majoritatea magazinelor chiar si cele online le impart in doua categorii: rochii de nunta scurte si rochii de nunta lungi.

Rochii de nunta scurte

Sunt cautate mai ales de domnisoare care vor sa iasa in evidenta, sa atraga multe priviri si evident au o silueta de invidiat. Cand vine vorba de culori la rochii de nunta scurte poti alege, exista o varietate foarte mare de la culori aprinse si puternice pana la culori pastelate dar indiferent de culoare o rochie de nunta atrage mai ales prin detalii sau accesorii. Croiala face diferenta si ma gandesc ca poti alege in functie de corp o rochie extrem de sexy cu decolteu adanc si spatele gol (daca nu la o nunta, atunci unde sa porti o asemenea rochie) sau rochii scurte cu maneci lugi care dau o eleganta aparte.

Rochii de nunta lungi

O doamna eleganta alege o rochide de seara lunga. Sunt probabil prima optiune cand vine vorba de alegerea unei rochii pentru nunta indiferent de silueta. Pretul este mai mare fata de o rochie scumpa si variaza foarte mult in functie de material si accesorii aplicate. Unele rochii de seara lungi ajung sa fie extrem de complexe si necesita foarte multe ore de munca in atelierele de croitorie. Si in cazul acestor rochii culorile difera de la unele aprinse si puternice pana al cele pastelate care sunt putin mai clasice dar au o eleganta aparte.

Rochii de nunta XXL

De multe ori invitatele la o nunta sunt putin mai in varsta sau poate au un copil mic motiv pentru care silueta lor nu este cea ideala, dar asta nu este un motiv sa refuzi o invitatie la o nunta. Pentru rochiile xxl de nunta alegerea devine foarte complicata avand in vedere ca ele trebuie sa ascunda unele imprerfectiuni motiv penru care sunt greu de gasit si foarte multe doamne aleg sa mearga la atelierele de croitorie pentru rochii facute pe comanda. Multe rochii de nunta xxl ajung sa coste mult mai mult fata de rochiile lungi sau scurte pe care le poti gasi in magazine. Rochiile de nunta xxl ieftine din magazine sunt greu de gasit si greu de nimerit pe masura potrivita, motiv pentru care iti recomand sa nu stai pe ganduri daca gasesti asa ceva chiar si online.

Galerie foto rochii de nunta

Pentru aceasta galerie cu rochii de nunta am ales sa va prezint rochiile prezente pe site-ul www.rochii-ieftine.net unde puteti gasi atat rochii de nunta lungi cat si scurte iar pretul este unul rezonabil.

Rochie lunga pentru nunta

Rochie lunga pentru nunta

Rochie lunga pentru nunta

Rochie rosie lunga de nunta


Rochie neagra scurta pentru nunta

Rochie scurta pentru nunta


Rochie scurta pentru nunta

Rochie scurta usor transparenta pentru nunta

Rochie lunga galben pal pentru nunta

Rochie scurta pentru nunta

Rochie scurta cu decolteu pentru nunta

Rochie neagra lunga de nunta

Rochie neagra lunga de nunta

Rochie neagra scurta de nunta

Rochie scurta de nunta

Rochie lunga de nunta


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu