Designed by Veethemes.com

Costume de baie sezonul 2015

Ce costume de baie se poarta in 2015, afla ce costum de baie poti purta in sezonul 2015 daca vrei sa fi la moda.

Costume de baie

Magazinele online au inceput deja sa afiseze noile colectii de costume de baie si acum poti alege un costum de baie pentru sezonul 2015. Sunt foarte multe modele indiferent daca esti in cautarea unui costum de baie intreg sau din doua piese. Fata de anul trecut am vazut ca sa pune accent pe accesoriile pe care le iei cu tine la plaja cum ar fi genti de plaja sau rochii de plaja. In cest an pretul costumelor de baie variaza intre 50 de lei si cateva sute pentru costumele care poarta eticheta unor mari case de moda.

Costumde de baie intregi

Despre costumele de baie intregi pot spune ca sunt cele care au o eleganta aparte. Pentru 2015 oferta este foarte variata si poti alege de la costume de baie intregi simple sau mai frumos spus minimaliste pana la costume cu foarte multe accesorii sau costume de baie intregi cu efect modelator. De remarcat pentru 2015 este aparitia costumelor de baie intregi cu imprimeu printat.

Costume de baie din doua piese

Cele mai cautate si cele mai purtate modele de costume de baie vor fi si in 2015 vedete, majoritatea domnisoarelor care doresc sa aibe un bronz cat mai bine definit cu siguranta sunt deja in cautarea unor asemenea tinute de plaja. In 2015 predomina costumele de baie din doua piese cu accesorii. Un trend interesant pentru anul acesta este revenirea costumelor de baie retro care se pot vedea deja in noile colectii, acum ramane de vazut daca isi vor face simtita prezenta si pe plaja.

In cautarea noilor modele de costume de baie am vizitat magazinul online: www.costume-de-baie.net unde sunt prezente in jur de 2000 de modele de costume de baie si accesorii de plaja. Va recomand sa vizitati acest magazin online cel putin pentru a va inspira.

Galerie foto costume de baie 2015

Pentru a te ajuta in luarea unei decizii pentru achizitia unui costum de baie iata undele din cele mai interesante modele de costume de baie din colectia 2015.

costum de baie din doua piese 2015

costum de baie din doua piese negru

costum de baie din doua piese negru

costum de baie din noua piese cu imprimeu floral

costum de baie

costum de baie din doua piese alb/negru

costum de baie din doua piese cu accesorii
costum de baie din doua piese retro


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu