Designed by Veethemes.com

Costume de baie sezonul 2014

Ce costume de baie se poarta in sezonul 2014? predictii si tendinte despre moda pe plaja in sezonul 2014

costum de baie

Cu siguranta inainte sa cumperi un costum de baie pentru vacanta din vara asta trebuie sa te informezi care sunt modelel ce vor fi la moda si vor fi prezente pe plaja. Inainte sa intri pe site-ul magazinului tau online preferat de haine pentru a cumpara un costum de baie e bine sa stii ce vrei si mai ales ce iti vine bine. Oferta e foarte variata si incepe cu costume de baie din doua piese si ajunge pana la costume de baie modelatoare care te ajuta sa ascunzi mici inperfectiuni.

Costume de baie intregi

Acest tip de costum da o eleganta aparte unei doamne sau domnisoare si se preteaza atat pe plaja la mare cat si la piscina in cazul in care esti o buna inotatoare si vrei sa dai cateva ture de bazin pentru a tonifia corpul. Pe net oferta magazinelor online pentru costume de baie intregi este foarte cuprinzatoare si iti poti alege costumul perfect indiferent de marime si culoare.

Costume de baie din doua piese

Daca vrei sa fi bronzata vara aceasta cu siguranta esti in cautarea unui costum de baie din doua piese care sa lase razele soarelui sa isi faca treaba cat timp esti pe plaja. Pentru costumele de plaja din doua piese oferta este cea mai variata anul acesta putand gasi in magazinele online zeci de modele si culori pentru costumul tau.  Poti alege separat slipul si sutienul dupa tipul de model care sti ca te avantajeaza, poti alege un sutien cu push up, ai multe variante totul e sa ai rabdare sa cauti costumul preferat.

Daca vrei sa faci senzatie pe plaja in aceasta vara cum a facut si delia in costum de baie va trebui sa te inarmezi cu rabdare si sa cauti prin zecile de modele costumul perfect in care sa arati sexy si sa atragi toate privirile.

Galerie foto costume de baie

Pentru a te ajuta sa te inspiri in alegerea costumului de baie iti prezint cateva modele foarte frumoase:














0 comentarii:

Trimiteți un comentariu