Designed by Veethemes.com

Ce se poarta in Club - 2014

Ce se poarta in cluburile din Bucuresti in 2014?

Sursa foto: facebook.com

Pentru raspunsul la aceasta intrebare trebuiesc multe ore de cercetare :) prin vestitele cluburi din Bucuresti sau prin cele de pe litorla si mai ales o minte limpede ... O varianta mai simpla, dupa ce ai cutreierat toate cluburile, este sa intrii pe pagina lor de facebook unde sunt puse poze de la petreceri si asa poti vedea ce se mai poarta. Asta am sa fac si eu:

Club Bamboo

Sursa foto: facebook.com
Pe pagina de facebook a vestitului club Bucurestean predomina poze cu domnisoare imbracate in rochii negre stramte sau largi dar cu siguranta foarte sexy. Concluzia pentru intrebarea ce se poarta in Bamboo in materie de tinute este ca predomnina tinutele clasice de club cu rochii negre si sexy.

Fratelli Mamaia

Sursa foto: facebook.com
Cand vine vorba de litoral se schimba complet abordarea, in Fratelli se poate vedea un curcubeu de culori. Fetele care vara merg in fratelli cand ajung la mare aleg tinute foarte colorate dar cu siguranta si foarte sexy, tot timpul la mare fetele au ales sa poarte cele mai scurte rochii cu putinta pentru a se lauda cu silueta si cu bronzul proaspat capatat. Deci in Fratelli se poarta rochiile colorate as putea spune in tendintele verii 2014 si anume rochii colorate cu imprimeuri florale.

Club BOA

Sursa foto: facebook.com
Alb si negru se poarta in club BOA din Bucuresti. Se pare ca in club BOA sunt la mare cautare rochiile din piele foarte stramte si sexy cu decolteuri adanci desi unele domnisoare aleg si tinute de culoare alba cand merg sa se distreze in acest club vestit din Bucuresti.

Club Tribute

Sursa foto: facebook.com
Dupa cum se vede si in poza de mai sus in club Tribute se poarta tinute mult mai lejere, as putea spune, fata de alte cluburi din bucuresti. Fetele care aleg sa isi petreaca o seara in club Tribute mizeaza pe o tinuta lejera si nu neaparat rochii negre si scurte ca in alte cluburi.

Club Gaia

Sursa foto: facebook.com
Extravaganta in Gaia BoutiqueClub. Dupa cum era de asteptat vestitul club Gaia este frecventat de domnisoare care aleg sa poarte tinute foarte extravagante si sexy in acelasi timp.

Princess Club Bucuresti

Sursa foto: facebook.com
Ce poate purta o domnisoara sexy cand merge in Princess Club? ... ceva sexy cu siguranta. In acest club sunt amestecate tinutel lejere cu unele foarte provocatoare... deci din centru vechi poti merge in Princess fara sa iti faci griji ca o sa fi prea lejer sau sexy imbracata.

Rochii de club

Concluzia este una singura cand vine vorba despre rochii de club rochia neagra si sexy este inca la mare cautare si in tendinte prin cluburile din Bucuresti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu