Designed by Veethemes.com

Afla care jeansii sunt potriviti pentru tine

In aceasta postare incerc sa raspund la intrebarea:

Cum sa-ti alegi jeansii perfecti

tipuri de jeansi

Cea mai cunoscuta si cea mai raspandita piesa vestimentara din lume ascunde secretele ei cand vine vorba de alegerea unei perechi de jeansi care sa se potriveasca pe un anumit tip de silueta avand in vedere multitudinea de modele existente. Sunt atat de cunoscuti incat au o pagina de prezentare si pe wikipedia unde puteti gasi informatii despre istoria acestor pantaloni. In zilele noastre ii poti gasii in orice magazin de haine inclusiv la cele ale marilor designeri.

Iata care sunt principalele modele de jeansi si la ce tip de silueta se potrivesc:

Jeansi Skinny

Jeansi SkinnySe asorteaza perfect atat cu tocuri inalte cat si cu incaltaminte cu talpa joasa si pun in evidenta talia,  picioarele subtiri si lungi,  fiind recomandati persoanelor inalte si slabe. Daca ai o silueta de invidiat alegera perfecta sunt jeansii skinny care vor sublinia formele.

Jeansi Drepti

Jeansi Drepti

Sunt blugii universali care se potrivesc tuturor tipurilor de silueta si pun in valoare soldurile. Daca ai cateva kilograme in plus sunt alegerea perfecta.

Jeansi Evazati

Jeansi Evazati

Nu toata lumea ii poate purta fiind recomandati pentru persoane inalte cu o silueta filiforma sau dreapta. Nu sunt recomandati daca ai cateva kilograme in plus sau ai probleme cu soldurile sau zona coapselor.

Jeansi cu Talie Joasa


Perfecti pentru un abdomen perfect care va fi pus in valoare de talia joasa. Daca silueta nu iti permite incearca sa ii eviti desi sunt la mare cautare.

Jeansi cu Talie Inalta

Nou intrati in trenduri acesti blugi au fost multa vreme evitati. Marele lor avantaj este ca se potrivesc pe mai multe tipuri de siluete dar sunt de evitat daca ai multe kilograme in plus. Subtiind talia vin foarte bine persoanelor cu silueta tip clepsidra.

Modele noi de jeansi puteti gasi la foarte multe pagazine online unde va recomand sa intrati cel putin pentru inspiratie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu