Designed by Veethemes.com

Costume de baie pentru piscina Sezonul 2016


Afla ce costume de baie se poarta la inceputul anului 2016.


Sezonul 2016 pentru costume de baie sau mai bine zis pentru costume de mers la piscina a inceput in forta si mult mai repede fata de anul trecut si acest lucru se datoreaza mai ales deschiderii centrului spa "Therme" din Bucuresti si altor locatii de acest tip. In 2016 imdeiat dupa revelion oamenii au preferat sa isi petreaca timpul liber si sa se relaxeze la Spa sau la Piscina.

Iata asa foarte multe doamne si domnisoare s-au trezit cautand costume de baie in extrasezon si cum magazintele din mall-uri nu erau pregatite, solutia salvatoare a venit de la magazinele on-line care au oferta dedicata pentru costume de baie.

Vanzarile de costume de baie din 2016 au inceput cu costume de baie intregi pentru mersul la piscina sau cu costume de baie modelatoare. Se pare ca la mare cautare sunt costumele de baie intregi ceva mai transparente si extrem de sexy, deja au aparut in presa articole despre ce costume de baie au purtat vedetele de la noi la piscina sau la spa, un exemplu fiind Loredana Chivu si al sau costum de baie.

Pentru cele care vor sa faca impresie si sa atraga toate privirele la inceput de 2016 va puteti inpira din galeria foto de mai jos.

Galerie foto costume de baie pentru Piscina


Costum de baie pentru piscina

Costum de baie negru















0 comentarii:

Trimiteți un comentariu